Wie zijn Wij?

Voor de meeste bedrijven en organisaties zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig ervaren. En dat is ook zo. Maar voor ons is het wel dagelijks werk. Wij draaien onze handen er niet voor om. En voor ons is het allemaal zeker niet lastig. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak u werkzaam bent.

Software

Verder werken wij met Accountview een zeer goed en modern financieel programma. Dat is prettig voor ons om mee te werken en voor u om te weten. En ook maakt het ons echt niet uit of u uw zaken nu schriftelijk of per e-mail wilt regelen. Werken per e-mail levert daarentegen wel verschillende voordelen op: niet alleen tijdwinst, maar u bent vervolgens bijvoorbeeld ook weer in de gelegenheid de salarisstroken op uw eigen briefpapier te printen.

Oorsprong

TeWierik Administratie Diensten is gevestigd in Wierden en is gespecialiseerd in het verwerken van, de naam zegt het al, administraties. De naam verwijst naar de achternaam van de eigenaar, Erik te Wierik, die ruim 28 jaar financieel administratief werkzaam is. Van deze 28 jaar heeft hij gedurende 15 jaren zijn sporen verdiend in het bankwezen en is vervolgens ruim 13 jaar actief in het verwerken van financiële administraties, periodieke salaris-verwerking, aangiftes voor de loon- en omzet-belasting en het samenstellen van de jaarrekening.

Geintresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen doen

Contact