Financiele administratie

Van schoenendoos tot belastingaangifte. Het komt nog vaak voor dat klanten met de spreekwoordelijke schoenendoos komen binnenvallen. Deze wordt dan door ons verwerkt tot en met de belastingaangifte. Wat meer voorkomt is dat de klant maand/kwartaal (vaak afhankelijk van BTW aangifte) de administratie brengt. Deze wordt dan verwerkt en de BTW aangifte wordt gedaan. Het voordeel hiervan is dat de klant iedere keer na het verwerken van de administratie weet hoe zijn bedrijf er financieel voor staat. Een enkeling komt wekelijks met de administratie. Een perfecte oplossing. Zo wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van het financiële plaatje bij uw bedrijf. Elk jaar wordt er een jaarverslag gemaakt. Dit jaarverslag wordt besproken met de klant met als uitgangspunt dat dit verslag leesbaar is voor de klant, waarbij wij uitleg geven hoe de samenstelling tot stand is gekomen.

Salaris verwerking

Salarisadministratie is een verhaal apart. Vaak doet een administrateur van een bedrijf dat er even bij. Maar een administrateur is nog geen salarisadministrateur. Vele andere hebben hun salarisadministraties dan ook uitbesteed aan een van grotere servicebureaus. Over de kwaliteit niets te klagen, maar u bent wel een nummer. Wij kunnen u minimaal dezelfde kwaliteit leveren, maar dan op een vele malen persoonlijkere wijze. Bovendien zijn wij in staat veel flexibeler te reageren als deze grote logge servicebureaus.

Belasting

Leuker kunnen wij het ook niet voor u maken, maar nog wel gemakkelijker. U hoeft er zelfs vrijwel niets meer aan te doen. Verstrek ons uw gegevens en wij verzorgen uw aangifte aan de IB Groep. Ook voor uw voorlopige teruggaaf kunt u bij ons terecht. En bij bedrijven natuurlijk ook voor de BTW, loonbelasting en VPB aangifte.

Starters

Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt vaak blanco, maar met veel kennis van zijn eigen werkzaamheden, binnen. Samen maken we dan een bedrijfsplan. Indien nodig gaan wij mee naar een bank. Voor een startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband. Hierin kunnen de meeste starters hulp en advies gebruiken. De Kamer van Koophandel is een van die instanties die de starter goed op weg kan helpen. Te Wierik Adm. Diensten is voor de definitieve oplossing van het (financieel)administratieve gedeelte van uw bedrijf. Wij genieten er ook van als bij een onderneming die wij bij de start hebben begeleid het 1e of het 10e persoonslid wordt aangenomen. Landelijk ligt het percentage starters dat binnen 5 jaar weer stopt erg hoog. Mede dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij nog geen faillissement meegemaakt.

Geintresseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen doen

Contact